zondag 16 december 2007

Weekend - Deel 1

Het viel nogal mee deze ochtend. Afspraak om 9u45 om zo samen door te rijden naar het "andere" voetbalkamp. Een goede 2 uur later was het leed geleden. Koud, honger en verloren met 4-1. Geen echt succes dus. Alhoewel dat ze goed gespeeld hebben. Zeker de eerste helft was het mooie voetbal, en heeft mijn dochter een paar mooie dingen laten zien. (glunder glunder)

Na een snelle hap thuis, gestart met de shopping in de stad Mechelen. Het is de tijd van het jaar en dit jaar is dat niet anders. Jezelf doormurwen in overvolle en veel te drukke winkels. Je moet het maar doen hé :) Maar blijkbaar gaat het net iets gemakkelijker als iedereen hetzelfde doet. Het lijkt wel of heel België (ik ben geen seperatist ;-) ) aan het winkelen is.

Na de shopping nog snel langs een kerstmarktje in ons dorp waar de vrouw des huizes een paar collega's moest groeten, en na een glaasje appelgenever waren we klaar om lekker te gaan eten bij ons om de hoek. Een eenvoudig restaurant maar lekker eten. Een goede tournedos met frietjes en een lekker glaasje wijn, wat wil een mens nog meer.

Morgen josdag,... ik hoop in de voormiddag nog een computer in elkaar te kunnen zetten voor een klant. Die zou echt moeten klaar zijn. En de namiddag zal hopelijk wat ontspanning brengen. De dochter is naar een verjaardagsfeestje dus hebben we rustig de tijd om eens wat te lezen of misschien een goede DVD op te zetten.

Oeps, ik zie dat het al zondag is. Slaapwel mensen !

Geen opmerkingen: