maandag 28 april 2008

Update

Ok, het is te lang geleden, maar het is druk geweest, zeer druk...

Het werk :
Heel wat problemen gehad met servers en toestanden, dus de dagen waren ongelofelijk goed gevuld en veel te kort. Alles is nu aan het stabiliseren, nu eens benieuwd wat de gevolgen gaan zijn voor de pippo's die niet altijd beseffen waarmee ze bezig zijn. Waarschijnlijk niets, want hun show verstopt hun onkunde. De vraag is hoe lang nog.

Privé :
Mijn petekindje heeft haar communie gedaan. Dus daar kon een feest niet ontbreken. We hebben ongelofelijk veel geluk gehad met het weer. Een mooi zonnetje en een zacht briesje. Kleine meisjes worden groot...

Eigen zaak :
Stilletjes aan komt het besef dat we het op deze manier niet kunnen doen. s'Avonds te moe om nog echt ertegenaan te gaan, 1 dag in de week is te weinig om echt goed door te gaan. We hebben woensdag een afspraak bij een boekhouder. We willen onze plannen even evalueren met hem. We hebben de intentie om een volwaardig business plan op te stellen en daarme investeerders te zoeken. De markt is er goed voor, er is risico kapitaal genoeg, business angels die staan te wachten op goede ideeën, en wij denken dat we een goed idee hebben... dus even proberen hé. We zullen dan wel waarschijnlijk echt moeten gaan springen... Maar eerst de boekhouder zijn idee afwachten.

Het weekend :
Was goed, lekker weertje. Zaterdag een hele dag voetbal tornooi gedaan. Mijn kleine meid heeft geschitterd :-) Ze stond als aanvalster, en dat is haar favoriete positie. Natuurlijk was ze doodmoe s'avonds. Daarna nog lekker gegeten en wat tv gekeken. Gisteren was het dan klusjesdag natuurlijk. Nog wat poetsen, naar de glascontainer rijden, wat in de tuin werken, een bezoekje gebracht bij mijn grootmoeder (met de moto :-) ) nog wat tuinactiviteiten, en het weekend zat erop. De gebruikelijke aflevering van de Pfaffs en Sarah, en toen was het bedtijd.

Geen opmerkingen: